Ontvoering

Ontvoering

Wanneer het Openbaar Ministerie u beschuldigt van ontvoering kunt u het beste meteen een deskundig advocaat in de arm nemen. Voor de uitkomst van de strafzaak is het namelijk van uitermate groot belang dat u vanaf het begin de juiste keuzes maakt. Keizer Strafrecht biedt u het gemak van een gratis eerste gesprek. Zo heeft u gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wordt u daarom verdacht van een van de volgende misdrijven, neem dan direct contact met ons op.

  • Wederrechtelijke vrijheidsberoving
  • Gijzeling

Afspraak

Wanneer u het contactformulier invult neemt Keizer Strafrecht altijd dezelfde dag nog persoonlijk contact met u op. Bij spoedzaken kunt u direct bellen naar 06 – 20 44 68 60. Het eerste intakegesprek is altijd gratis! Wij behandelen ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). U loopt dus geen enkel risico!

Veelgestelde Vragen

  • Vraag Wat is wederrechtelijke vrijheidsberoving?
  • Antw. Wederrechtelijke vrijheidsberoving is een verzamelnaam voor ontvoering en gijzeling. Ontvoering houdt in het vervoeren van een persoon tegen diens wil (ook wel kidnapping genoemd), terwijl de term gijzeling veelal wordt gebruikt voor het "gevangenhouden" van een persoon met het doel om een ander te dwingen iets te doen (bijvoorbeeld losgeld te betalen). Beide feiten worden gezien als zeer ernstige misdrijven. De maximale straf voor ontvoering is 8 jaar gevangenisstraf..

Reacties Klanten

  • “Johan Keizer heeft verstand van zaken en luistert goed naar je verhaal.”
    Teun Maas
  • “Mocht ik in de toekomst ooit weer in de problemen komen dan raadpleeg ik zeker dhr. Keizer weer, omdat ik vertrouwen heb in zijn deskundigheid een zijn persoonlijke inzet.”
    Robert Marsman